Fransk stil-miks

Franske antikviteter og industriel vintage i moderne hjem

tolix stole, industriel vintage, fransk fabriksstil, franske antikviteter

FOTO: Petra Bindel

Trænger du til lidt fornyelse i indretningen? Fabriksstilen kan i så fald bruges til at give lidt kant til alt det hvide samtidig med, at et par enkelte rå elementer blandt det strømlinede og moderne tilfører den moderne indretning et skud personlighed. Derved gøres indretningen spændende i stedet for mainstream. Her bryder de markante industrilamper og nogle afpudsede franske Tolix-stole med de hvide og rene linjer – et miks, som gør boligindretningen interessant og sjov, samtidig med at der opstår en stil, der peger tilbage på de personligheder, der bor i hjemmet. På samme måde kan også de ældre franske antikviteter bruges til at bibringe personlighed i indretningen.

antikke franske spejle, fransk antik, gamle franske møbler

FOTO: via pinterest

Et gammelt fransk skab i fransk landstil og et forfinet antikt fransk guldspejl får her et helt nyt og fængslende udtryk op ad de rå pudsede vægge. De franske antikviteter bibringer desuden hygge og særegenhed i en ellers rå og minimalistisk boligindretning. Resultatet er et flot miks, hvor det rustikke, det forfinede og det enkle fremhæver og understreger hinanden, således at alle elementerne kommer til sin ret, samtidig med at der opstår en ny stil med masser af originalitet og personlighed.

tolix stole, industriel vintage, fransk fabriksstil, franske antikviteter

FOTO: via pinterest

 

Et gammelt fransk langbord, en barok sofa og et par franske alterstager får her nyt liv i selskab med de moderne stole, en rå industrilampe og nogle moderne plakater på væggen; en fræk sammensætning, der siger noget om beboernes personlighed – deres humor, spontanitet og farverige mentalitet.

tolix stole, industriel vintage, fransk fabriksstil, franske antikviteter, gamle franske sifonflasker

FOTO: laplacette.dk

 

 

 

Prøv fx at mikse et råt fransk cafébord fra 1930’erne og to franske caféstole i afpudset metal ind i din øvrige indretning. Det vil øjeblikkeligt ændre alt og give indretningen karakter. Cafébordet og de to stole på billedet kan købes hos La Placette – klik på billedet for flere oplysninger. Hos La Placette finder du mange andre ting, der kan give dit hjem lidt kant, så du får en indretning, der udstråler netop din personlighed!

 

 

 

 

 


Kommentarer

Fransk stil-miks — 2 kommentarer

  1. Ja, den franske landstil er super hyggelig. Men nogle gange synes jeg godt det kan blive for meget, hvis man går “all in”. Hvis man vil mikse det lidt kan man eksempelvis få tolix i stolene i mere “moderne” farver som bryder det lidt uden det går ud over den franske idyl.

  2. Det kan du have ret i – det er også ofte, når du begynder at mikse tingene, at stilen bliver personlig og unik. Hvis du sætter nogle moderne stole sammen med fx et gammelt fransk langbord, fremhæver du desuden de forskellige elementer i indretningen. Til gengæld er der nogle steder, hvor den rene franske landstil bare passer helt perfekt til omgivelserne og de personligheder, der bor på stedet. Al indretning handler vel i bund og grund om, at man skal være tro mod sig selv og omgivelserne og på den måde skabe sin egen stil. Sagt med andre ord: Indret din bolig for dig selv, ikke for andre!
    Mange hilsner fra Susanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *