Grafik & Identitet

Online mode: shop de perfekte overdele

Flotte bluser, t-shirts og strik til dig

Overdele er de beklædningsgenstande, som vi har flest af i garderoben. Måske bortset fra sokker. Der findes et utal af varianter og de fåes bl.a. som t-shirt, cardigan, bluse, strikvest og som sweatshirt. Det er også oftest her, at tøjkrisen for alvor rammer, hvis man står og skal finde tøj til den næste festlige middag. Dine yndlings pants er på og du kan i teorien tilføje hvilken som helst overdel til dit look, men alligevel kan det tage tid at finde den perfekte overdel. Skal du gå med blonder, flæser eller et klassisk look med blazer? Mulighederne er mange!

Print, former og farver

Bluser og trøjer kan både fåes i strik, i flotte og lidt vovede mønsterprint og i både korte og lange modeller. Der er et kæmpe udvalg på siden, som vi har fundet frem til dig – og så endda til lave priser. Hver sæson dukker de nyeste tendenser frem i modebilledet, så uanset om du er en ægte trendsetter eller tyer mere til de klassiske udtryk, som aldrig går af mode, så er vi sikre på at du finder lige præcis det du søger her. Især overdele fra Kaffe er et hit blandt de modebevidste kvinder, da de altid følger med de nyeste trends og altid har pasformen og komforten i fokus.

Overdele fåes i utallige modeller og udtryk

Strik er det nye sort

En strikvest, en sweater eller en cardigan vil altid være populære items i gadebilledet og kan bruges til at sammensætte det perfekte outfit. Der er altid et stort udvalg af forskellige styles med forskellige funktioner. Skal cardiganen kunne lukkes med knapper? Skal strikvesten have ribstrik i kanterne og en høj halsudskæring? Uanset hvilket udtryk eller materiale, som du søger, så kan du finde det her, hvor vi bl.a. har samlet flotte strik fra B.Young, som virkelig er firstmovers på området og også mange af kundernes favoritter. Jeg kan garantere, at du finder lige præcis den strik, som du ledte efter.

Flot skjortebluse med blomsterprint

Til den mere klassiske kvinde

Hvis du er på jagt efter de mere klassiske items, som man kan bruge til enhver anledning, så er der også hjælp at hente her. Grundet stor efterspørgsel, så har vi dykket ned i de klassiske og stilrene designs, som passer til de fleste kropstyper og outfits. En basic t-shirts er rigtig god at have i sin garderobe, da den kan bruges under en flot cardigan eller med en masse lækre accessories til. En anden populær beklædningsgenstand er den klassiske skjorte, som kan pifte ethvert outfit op. Brug den under vesten eller i forbindelse med et jakkesæt, hvis det skal bruges i en mere formel anledning.